کانون دانش (مرکز مطالعات و پروژه های دانشجویی)

کانون دانش (مرکز مطالعات و پروژه های دانشجویی)
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

دانلود نقشه کامل موزه همراه با رندر تری دی مکس

دانلود پاورپوینت (Powerpoint.Ppt) بهداشت روستا

بررسی افسردگی بین افراد مبتلا به چاقی و بهنجار | کانون دانش

بررسی رابطه هوش هیجانی با سلامت روانی و پیشرفت تحصیلی

چه خطراتی افراد مبتلا به اینترنت را تهدید می‌کند؟

بررسی نرخ شیوع اعتیاد به اینترنت در دختران و پسران دانشجو

اعتیاد به اینترنت در نوجوانان نشانه افسردگی است

دانلود پاورپوینت سرطان معده + پمفلت

جنبه‌های بالینی COPD

تظاهرات بالینی

تشخیص و مونیتورینگ

تست‌های عملکرد ریوی (PFT)

تاریخچه طبیعی COPD

اپیدمیولوژی COPD و عوامل زمینه‌ساز

سوء رفتار در خانواده

سوء رفتار با کودکان

سوء رفتار با زنان

دانلود پاورپوینت درس بهداشت جامعه ۲ – سوء رفتار در خانواده

تعریف سوء رفتار

عوامل و راههای تشخیص عفونت خون

علائم

عفونت خون یا سپسیس (Sepsis) چیست؟

دانلود پمفلت (بروشور) سپسیس – sepsis

افراد در معرض خطر عفونت خون

Sepsis

عوامل خطرزایCOPD کدام‌اند؟

دانلود پمفلت (بروشور) COPD

پاورپوینت سرطان حنجره

(Laryngeal cancer)

دانلود نقشه کامل موزه مردم شناسی + رندر ۳D Max

پیوندهای روزانه

پروژه نان صنعتی

شنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۲۵ ق.ظ

نام محصول: پروژه نان صنعتی
دسته: فنی مهندسی / صنایع غذایی و کشاورزی
فرمت: ورد (word.doc)
تعداد صفحات: ۸۱
قیمت محصول: ۱۵۰۰۰تومان
توضیحات بیشتر: بدون نیاز به ویرایش مجدد

برای دانلود این پروژه به سایت کانون دانش مراجعه کنید یا از لینک زیر استفاده کنید

 Image result for ‫خرید و دانلود‬‎

فهرست مطالب:
مقدمه 
امروزه ما در جهانی زندگی می کنیم که با کمبودها و بحرانهای زیادی در زمینه های انرژی ، مواد اولیه ، کیفیت محصولات و … روبرو هستیم که خواه نا خواه ما را به استفاده بهینه از منابع مجبور می سازد.از آنجایی که نان غذای اصلی و پایه ای مردم کشور ما است و مساله ضایعات نان و هدر رفتن سرمایه های ملی از یک سو و اشکلات وارد بر روشهای تولید نان از سوی دیگر از مسایل قابل توجه و بررسی می باشد. این طرح در قالب مطالعات امکان سنجی طرح تولید نان های صنعتی به عنوان محصولی که به واسطه ی شرایط بهینه ی تولید و عرضه می تواند جایگزین نان های سنتی شده و در کاهش میزان ضایعات گندم و آرد نقش موثری داشته باشد انجام شده است .
چکیده :
میزان ضایعات تولید از مصرف نان های سنتی در کشور ما بسیار زیاد است و به گفته ی کارشناسان ۳۰ % نان مورد نیاز مردم در حین تولید تا مصرف از بین می رود دولت سالانه حدود ۱۳۴۲۰ میلیارد تومان یارانه ی مستقیم و غیر مستقیم به نان و آرد اختصاص می دهد هر چند بخشی از ضایعات نان در کشور ما به ماهیت نان ها باز می گردد اما در ایجاد ضایعات نان مردم ۲۰ % ، نانوایان ۳۰ % و آرد مصرفی ۵۰ % تاثیر گذار هستند . 
در این میان دلایل زیر به عنوان اصلی ترین دلایل پرت نان های تولیدی و هدر رفت میلیاردها یارانه ی دولتی آورده شده است:
مساله بسیار حائز اهمیت در پخت نان نوع سوخت و سیستم مستقیم یا غیر مستقیم بودن سوخت است که متاسفانه در اکثر نانوایی های سنتی ایران سیستم پخت با شعله ی مستقیم از ماده گازوئیل یا مازوت بوده که در حرارت های بالا به علت سوخت ناقص مواد نفتی بر روی نان نشست نموده ، کربو هیدرات های آرماتیک بوجود می آورد که برخی از آنها بویژه بنزو آپیرن ( BENZO APYREN) سرطان زا تشخیص داده شده است .

معرفی محصول
ارزش غذایی نان
متوسط مصرف نان در ایران
ریز مغذی های موجود در نان 
تخمیر
سبوس
معرفی انواع نان های صنعتی 
نان حجیم 
نان نیمه حجیم 
شرایط واردات 
استاندارد ها 
هدف و دامنه کابرد 
اصطلاحات و تعاریف 
آرد گندم 
آرد چاودار 
سرد خانه 
خمیر نان 
تخمیر
چانه
عدد فالینگ 
نام کد و محصول ( آیسیک ) 
کد بین المللی GS1 محصولات 
مواد اولیه اصلی 
ویژگی های نان های حجیم و نیمه حجیم 
روش عرضه 
نشانه گذاری 
بررسی موارد مصرف و کاربرد 
زمینه سازی و ایجاد انگیزه برای تغییر فرهنگ مصرف از نان های سنتی به نان‌های صنعتی 
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 
شرایط صادرات 
گندم
اطلاعات کشت ، خرید و قیمت گندم در استان ؟؟؟
بررسی و پیش بینی میزان واردات جهانی گندم توسط کشور های عمده وارد کننده 
بررسی و پیش بینی میزان صادرات جهانی گندم توسط کشور های عمده صادر کننده 
شرح فرآیند خط تولید ۱ 
سیستم پیمانه ای ( DOSING SYSTEM ) 
ایستگاه ترکیب کننده ی خمیر 
همزن فولادی ضد زنگ 
بالا بر با حفاظ ایمنی 
خم کردن ( سرازیر ) کاسه ها به سمت جلو
ترکیب تجهیزات BLOC RT ll : ( makeـup equipment )
تقسیم کننده حجمی ( قابل تنظیم ) از نوع HD1 
وسیله بالابر 
اتاقک راکد ( اتاقک استراحت ) بر روی تسمه ها 
وسیله ای جهت قرار گرفتن در مسیر مرکز تکه های خمیر 
دستگاه تکه تکه کردن خمیر
سیستم قالب گیری 
کش دهنده 
جعبه کنترل الکتریکی 
آزمایش کننده نهایی برای سینی های نوع FTP 56ـ۰۹ـ۱۲۰ :
مکانیسم انتقال 
اتاق هم دما ( اتاق ایزوترمی ) 
سیستم تهویه هوا 
بخش علامت گذاری اتوماتیک SCN 
میله نگهدارنده ی تیغه 
واحد ایجاد خراش 
مرطوب کننده 
بخش کنترل 
تنور سلولی ( خانه ای ) FTC 28ـ۰۴ـ۱۵۰ 
تونل خنک سازی سینی ها TRP 52ـ۰۳ـ۱۵۰ :
انتقال مکانیکی ( مکانیک انتقال ) 
یک اتاق مشبک ( شبکه ای ) با جداره ( قاب ) های قابل برداشت 
تابلوی کنترل الکتریکی 
دهانه خروجی اتوماتیک سینی 
سینی بالا برنده ی اتوماتیک سینی ها 
عملکرد
ویژگی ها 
حامل ( حمل کننده ) های مستقیم 
انتقال سینی ها از یک عامل بالابر به عامل دیگر 
متوقف کننده سینی ها 
تابلوی کنترل الکتریکی 
سیستم حمل خودکار سینی ها 
اجزا 
سیستم بسته بندی 
نوار نقاله های مخصوص حمل 
ردیاب فلزی 
جزئیات
اخطار
بسته بندی دستی 
سیستم شمارش ZM 6 برای غلتک ها 
سیستم شمارش ۸ کاناله 
اندازه جعبه ها و سرعت 
مدل چیدمان ۱  
مدل چیدمان ۲
نمودار OPC 
شرح فرآیند خط تولید ۲ 
سیستم پیمانه ای خودکار ( اتوماتیک ) 
ایستگاه ترکیب کننده خمیر 
ایستگاه ترکیب کننده شامل موارد زیر است 
بالا برنده تک ستونی 
ترکیب ( makeـup ) تجهیزات برای سنگک ، تافتون ، نان پیتا 
محفظه قیفی برای تغذیه ( خوراک ) دستگاه 
شکل دهنده ی خمیر O.S.C.A.R3
گرد گیر آرد 
غلتک فشاری خمیر 
نورد غلتکی 
تسمه حمل خم شده به داخل 
گرد گیر آرد 
غلتک دو گانه ( نورد ) 
واحد تنظیم فواصل 
تسمه خروجی 
واحد تنظیم فواصل 
تسمه خروجی 
نوار نقاله حمل 
فرچه زداینده آرد 
ایستگاه برش 
برس زداینده ی ضایعات از روی خمیر 
تسمه ی انتقال دهنده ی تکه های خمیر به خط 
ایستگاه برش نیروی محرکه ای ( موتوری ) 
تسمه های انتقال تکه های خمیر 
نوار نقاله ی حمل 
جعبه ی تغییرات الکتریکی و سیستم کنترل 
سیستم بارگذاری تا شوی خمیر 
سیستم حمل و نقل 
تنور توربو جت TJ – T – ۲ – ۶ . ۶ – ۲ – G – FO  
طبق نوع و ویژگی پخت ، انواع مختلف تسمه ها استفاده می گردد 
طبق نیاز به نحوه ی دسترسی ، دهانه های استاندارد مختلفی می تواند نصب گردد 
تسمه خنک سازی در هنگام خروج از تنور 
سیستم بسته بندی  
سیستم بسته بندی برای موارد زیر طراحی شده است 
توصیف
سیستم ردیاب فلزی 
حساسیت تخمین یافته 
چیدمان ( LAY OUT ) خط ۲  
نمودار OPC 
رابطه فعالیت ها  
طرح تخصیص محوطه کارخانه  
خلاصه مشخصات کلی طرح  
پیش بینی مصرف نان در آینده  
برآورد هزینه های سرمایه گذاری کل طرح

۹۵/۱۱/۱۶
کانون دانش